• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hieronder treft u een aantal projecten aan, die wij met de diverse coatings hebben behandeld.

Schiphol, conserveren van een tijdelijke brug

Schiphol, conserveren van een tijdelijke brug

In opdracht van Janson Bridgen heeft Schildersbedrijf van Ginkel de stalen constructie van een tijdelijke brug met onze coating geconserveerd. Het betreft een stalen constructie welke dienst doet als pijlers van een tijdelijke brug. Doordat het regenachtig was, hebben we gekozen voor het product RL 500 PF Traffic Grey. De schilders van Schildersbedrijf van Ginkel vinden het een fijn product om mee te werken en de klant is tevreden met het uiterlijk en uitvoering.

Kraanponton Scheepswerf Brouwer

Kraanponton Scheepswerf Brouwer

In opdracht van Scheepswerf Brouwer hebben wij onlangs het complete dek geconserveerd. Dit hebben wij behandelt met RS500 P, RA500 M en de kleurvaste UV bestendige RC500 GTC.

Sleepdienst Bos "Tiny"

Sleepdienst Bos "Tiny"

In opdracht van Sleepdienst Bos hebben wij de "Tiny" "nat gestraald", dit deden we op de helling van Scheepswerf Brouwer. Daarna in de RS500 P, onze primer, gezet. Hierna verschillende facetten gezet met onze RA 500 M en voor de finishing touch hebben wij het afgewerkt met RC500 GTC. Op de laatste foto, ziet u het eindresultaat.

Sluizencomplex Terneuzen

Sluizencomplex Terneuzen

In opdracht van F.L. Liebregts hebben wij als onderaannemer door delen geconserveerd die met een droog zetbak niet geconserveerd konden worden. Dit complexe werk hebben wij gerealiseerd door voorbehandeling, inclusief afzuiging toe te passen en daarna onmiddellijk gereinigd met demi water, waardoor de damwanden gereinigd waren van zout. Wij hebben, om zoutinsluiting te voorkomen, na het behandelen met demi water direct onze RS500 P aangebracht. En om een langere garantieperiode mogelijk te maken hebben wij als finishing touch gebruikt gemaakt van onze RA 500 UW/ LV als toplaag.

Noodreparatie tankcleaning te Pernis

Noodreparatie tankcleaning te Pernis

De slotbouten van deze tank bleken zo doorgeroest dat deze er uit geklapt waren. We hebben dit gat snel kunnen repareren met onze Alfa Poxy. Alfa Poxy's eerste reparatie bij nader onderzoek bleek de tank op meerdere plekken onderhoud nodig had. Echter wel in een bijzonder kort tijdsbestek. In nog geen 27 uur hebben wij dit gerealiseerd, zodat alle zwakke plekken binnen de tank, voorbehandeld en beschermd zijn! Aansluitend kon de tank weer gevuld worden en operationeel zijn. Normaal gesproken neemt zo'n exercitie 3 weken in beslag! Wij hebben het verder behandelt met de RS 500P en de RA 500 UW/ LV

Herstel glijbaan zwembad Numansdorp

Herstel glijbaan zwembad Numansdorp

Het zwembad van Numansdorp was bijna genoodzaakt te sluiten, daar de glijbaan erg onderhevig was van roest. Afgezien van het ethische, was veiligheid ook in het geding. Dankzij onze inschakeling hebben we in beperkte tijd kunnen voorkomen dat het zwembad langdurig dicht moest. We hebben gebruik gemaakt van de RS500 P en de RA500 UW/LV. Het zwembad is nadien onderzocht door de omgevingsdienst Midden Holland en deze waren onder de indruk van de goede resultaten. Zij hebben ons ook voor andere zwembaden om advies gevraagd, waar soortgelijke problemen aan de orde waren.

Conserveren Bewaarhaven Amsterdam

Conserveren Bewaarhaven Amsterdam

In opdracht van Waternet hebben wij onlangs in het Amsterdamse, de Bewaarhaven de drijvers en diverse buispalen geconserveerd. Dit hebben we gedaan met onze innovatieve primers en coatings en specifiek de RS500 P, als primer en als conserverende toplaag de RA500 M. De gedeeltes die onder water gedaan zijn, zijn gedaan met de twee volgende producten; RS500 P en als conserverende toplaag de RA500 UW/LV.

Conserveren Sluis Ambt Delden

Conserveren Sluis Ambt Delden

In opdracht van G.W.W. Van Mourik hebben een wij een proefvak geplaatst. Voorgaande alternatieven van andere leveranciers brachten hen geen uitkomst. Naast twee andere fabrikanten, hebben wij óók een proefvak gezet, die wél het gewenste resultaat behaalde. Onze coatings blijken als enige wel succesvol te zijn! We hebben gebruik gemaakt van de RS500 P en de RA500 UW/V. , ten behoeve van het onderwatergedeelte van een conservering van een sluisvak. onlangs werkzaamheden verricht. Wij gebruikten hier EPO-Chem RS 500P, RA500 M en RA500 UW/LV

Caracasbaai Curaçao demo conservering CPA

Caracasbaai Curaçao demo conservering CPA

Ook buiten de landsgrenzen zijn wij bijzonder actief. Onlangs hebben wij een demonstratie gegeven aan de CPA, (Curaçao Port Authority). Het betreft hier de Offshore-Jetty. Omdat in het tropisch klimaat de temperatuur, de luchtvochtigheid en het zoutgehalte zeer hoog is, is er veel last van corrosie en daardoor snelle achteruitgang van de havenmaterialen. Hier hebben wij gebruik gemaakt van de RS500 P Tropic en de RA500 UW/LV.

Conserveren gasleiding Utrecht

Conserveren gasleiding Utrecht

Het verzorgingstehuis werd bedreigd met sluiting vanwege de erbarmelijke staat van gasleidingsbuizen, deze stonden op het punt om afgekeurd te worden. Vanwege de nauwe ruimte waar de gasleiding zat, kon er namelijk met andere coatings niet worden gewerkt, vanwege de giftige dampen die daarbij vrij zouden komen. Na onze behandeling is de gasleiding weer goedgekeurd. Onze oplossingvrije coating dampt niet, waardoor werken in kleine of besloten ruimtes, zoals hier het geval was, toch mogelijk is! We hebben hier gebruik gemaakt van onze innovatieve primer RS 500 P en de RA500 M.

Kanaalweg Apeldoorn conserveren brugpilaren

Kanaalweg Apeldoorn conserveren brugpilaren

Aan de Kanaalweg te Apeldoorn hebben wij in opdracht van Pannekoek G.W.W.B.V., diverse brugpilaren geconserveerd met onze RL500 PF. Hier hebben wij de bovenwaterlijn mee geconserveerd. De waterlijn en daaronder hebben wij behandeld met de RS500 P en als toplaag de RA500 UV/LW.

Attractiepark Walibi behandeling staanders

Attractiepark Walibi behandeling staanders

Onlangs hebben wij in het bekende attractiepark Walibi, ter voorkoming van achteruitgang, de staanders, die voortdurend in het water staan bij een waterattractie, geconserveerd. De RS500 P en de RA500 M zijn hier toegepast.

Behandeling van giertanks Loonbedrijf Wen de Jong

Behandeling van giertanks Loonbedrijf Wen de Jong

Vanwege de agressieve werking van mest op het staal, die ervoor zorgt dat giertanks vaak zeer snel qua kwaliteit achteruit gaan en moeilijk te conserveren zijn, heeft Loonbedrijf Wen De Jong ons ingeschakeld. Eerdere toepassingen van andere conserveringsbedrijven hadden niet tot het juiste resultaat geleidt. Wij hebben voor de behandeling van de giertanks gebruik gemaakt van onze coatings RS500 P en RA500 M. Die voldoen nu reeds 3 jaar, zondere enige achteruitgang!