• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
Alfa Service Group heeft unieke coatings en primers uitermate geschikt voor het conserveren van objecten onder, boven of op de waterlijn. Denk bijvoorbeeld aan kademuren, meerpalen, stalen kunstwerken, sluizen. 

Maar ook bijvoorbeeld spoor(-delen). Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door gerenommeerde en gecertificeerde bedrijven die ervaring hebben met het op de juiste manier voorbehandelen en aanbrengen van onze coatings. Wij verwijzen u graag door. 
Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen deze werkzaamheden zelf uit te voeren met onze unieke coatings en primers.

Alfa Service Group kan met onze innovatieve coatings op een snelle en eenvoudige manier de levensduur van de meest uiteenlopende objecten met minimaal 10 jaar verlengen. En u heeft maar weinig down time. Onze producten zijn zelfs geschikt om op een natte of roestige ondergrond aan te brengen! Zelfs onderwater in zoet, zout en brak water!

Onze producten zijn milieuvriendelijk. Oude roest en coating-overblijfselen voeren wij af met ons onderwater afvoersysteem. Zo is er geen sprake van vervuiling en voldoen wij, samen met u, aan de wettelijk vastgestelde inspanningsverplichting

Heeft u vragen, of direct onze unieke coatings bestellen? Neem dan contact met ons op!

Graag wijzen wij u ook op onze gecertificeerde applicatie partner Feyenoord Straal en Schildersbedrijf