• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Denk daarbij aan,

Natte waterbouw:
- Kademuren,
- Meerpalen,
- Stalen kunstwerken,
- Sluizen.

Infra:
- Spoor-onderdelen spoorstaven en montagearmaturen.
- Spoorbruggen.
- Spoorwegovergang armaturen zoals, A-opstellers etc..
- Kanonvoeten
- Etc.

Kassenbouw:
- Kasgoten
- Kasskelet
- Etc.

Voedselindustrie:
- Drinkwatertanks.
- Vloeistofdichtenvloeren.
- Etc.

Scheepvaart:
- Romp.
- Scheepsopbouw.
- Leefruimtes.
- Laadopslag
- Drinkwatertanks.
- Ballastwatertanks.
- Motorruimtes.
- Etc.

U kunt met onze innovatieve High-performance coatings op een snelle en eenvoudige manier de levensduur van de meest uiteenlopende objecten met minimaal 10 jaar en tot meer dan 20 jaar verlengen.
U heeft met onze coatings maar weinig downtime. Onze producten zijn geschikt om op een natte of roestige ondergrond aan te brengen! Hier willen we wel de roestkorsten uitsluiten en los materiaal dient altijd verwijdert te worden om hechting met het moedermateriaal mogelijk te maken.

Voor u begint voeren wij, of externe door ons goed bevonden inspecteurs, een water en omgeving check uit. Ook behoort u uw werk tijdens en na het werk te inspecteren op wet/dry film thickness e.d. U bent dan verzekerd van een goed product die op de juiste wijze aangebracht is.

Vanzelfsprekend beschikken wij over alle relevante testrapporten en uitvoerige datasheets die de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Wij beschikken over een "NACE Certified Coating Inspector-level3" die zowel de inspectie van het te beschermen object als de begeleiding van het gehele conserveringsproject voor u kan verzorgen.